Jenkkiautoja ja Keskiaikaa

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna oli tarjolla kaksi varsin erilaista elämystä vain reilun kymmenen kilometrin päässä toisistaan. Forssaan oli kokoontunut hurja määrä jenkkiautoja Pick Nick -tapahtumaan. Tammelassa puolestaan Hakkapeliitta-tapahtuma tarjosi sukelluksen 1600-luvulle.

Molemmissa kävin tänä vuonna ensimmäistä kertaa - mutta luulenpa, että en viimeistä!


Forssassa Pilvenmäen raviradalle oli kokoontunut satoja jenkkiautoja, jos minkäkinlaisia. Kaikki olivat omalla laillaan makeita, jotkut ihan vimpan päälle laitettuja, jotkut hieman rustiikkisempia, mutta kaikki erittäin persoonallisia. Ei nykyautoista löydy samanlaista luonnetta! (Huom! En todellakaan ole autoihmisiä, ja silti tapahtuma teki vaikutuksen.)

Nimensä mukaisesti tapahtuma on piknik, ja iso osa keskikentälle sijoittuneista viettikin piknikiä autonsa vieressä. Ensi vuonna ilmeisesti mekin, ilmoitti isäntä, vaikkemme jenkkiautoa omistakaan.

Näissä kuvissa vain muutama helmi poimittuna valtaisasta autojoukosta. Nostan hattua kaikille näiden autojen omistajille upeasta työstä


Koulubussin uusi elämä Cool Busina.



Wow!

Tällä yhdistelmällä olisi niin makeeta ajella ympäri Suomen!
Huomaa ratti ja vaihdekeppi.
Hakkapeliitta-tapahtumaan ehdimme vain viimeiselle tunnille, mikä oli hieman harmillista. Siellä olisi ollut vaikka mitä kiintoisaa tapahtumaa sekä lauantaina että sunnuntaina. Torilla oli myynnissä mm. ihania käsitöitä.








Jos nämä kaksi tapahtumaa ovat ensi vuonnakin samana viikonloppuna, voisin majoittua yöksi Forssan tienoille, omistaa lauantain Hakkapeliitalle ja sunnuntain piknikille.

Kommentit