Pyöräretki Floridan Winter Gardenissa

Kun etsin meille hotellia Orlandosta tai lähistöltä syksyn 2012 Floridan reissulle, pidin yhtenä pääkriteerinä huonehintaan sisältyvää aamiaista. Tällaisia hotelleja oli yllättävän vähän tarjolla. Yksi harvoja oli Orlandon viereisessä pikkukaupungissa, Winter Gardenissa. Edgewater Hotel oli monin tavoin omanlaisensa, ja siitäpä taidan kirjoittaa joku kerta ihan erikseen.

Winter Garden oli meille ennen kaikkea tukikohta Orlandon ja lähiseudun nähtävyyksiin, kuten Disney Worldiin ja Kennedyn avaruuskeskukseen. Tämä pieni kaupunki oli kuitenkin miellyttävä tuttavuus sekin, ja siinä oli viehättävää jämähdystä johonkin määrittelemättömään ajankohtaan.

Kaupunki on myös mainio pyöräretkikohde, sillä se osuu vanhan junaradan pohjalle rakennetun West Orange Trailin varrelle. West Orange Trailin reitti olisi kokonaisuudessaan 35 kilometriä. Me kuitenkin vuokrasimme pyörät vain pariksi tunniksi, ja suuntasimme muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Apopka-järvelle toiveenamme nähdä alligaattoreita.

Ilmeisesti sää oli alligaattoreille liian viileä, sillä niitä ei näkynyt.


Järvi oli aivan käsittämättömän tyyni!





Häävalmistelut käynnissä järven rannalla.

Matkan varrelle osui myös Garage Sale. 

Pyöräretken päätteeksi hengailimme Winter Gardenin keskustassa.

Omalaatuinen hotellimme!
Alligaattoreita emme siis tälläkään retkellämme tavanneet, mutta pyöräretki oli muuten oikein kiinnostava ja näppärä tapa tutustua amerikkalaiseen lähiöön.

Kommentit