Jimbaran Cliffs -hotelli Balilla

Olen kirjoitellut Balin ristiriitaisista kokemuksistani jo kolmessa aiemmassa tekstissä. Saaren ensimmäisen majapaikkamme esittelin niissä yhden kuvan verran ja lupasin kirjoitella lisää, joten tässä se tulee.

Hotelli oli Jimbaran Cliffs Private Hotel & Spa ja se oli periaatteessa ihana, mutta minulle tuli siellä hieman mökkihöperö- ja hieman klaustrofobinenkin fiilis. Me majoituimme sinne kolmeksi yöksi ja sen jälkeen olimme täysin valmiit vaihtamaan paikkaa enemmän ihmisten ilmoille. Hotelli sijaitsi korkealla Jimbaranin kukkulan laella, kaukana kaikista palveluista. 

Sieltä pystyi kyllä kävelemään autotietä pitkin alas pääkadun varteen ja sieltä löytyi muutama marketti, mutta matka ei ollut mitenkään miellyttävä eikä varsinkaan pääkatu vilkkaine liikenteineen viehättänyt. Kerran sinne kävelimme, ja sen jälkeen tyydyimme viettämään aikaa hotellilla, Uluwatun retkeä lukuunottamatta. 

Se, mikä minut muistaakseni sai valitsemaan tämän hotellin kahden vuoden takaiselle reissullemme, oli huoneen yhteydessä oleva oma uima-allas. Ja todella, sekä huone että oma terassi uima-altaineen olivat ihanat. Kylpyhuone oli osittain avotaivaan alla. 

Aamupalan sai tilattua huoneeseen ja sitähän me ahkerasti hyödynsimme. Oli nautinnollista syödä se kaikessa rauhassa omalla terassilla ja sitten oikaista hetkeksi aurinkovuoteelle ennen altaaseen pulahtamista. Muut ateriat söimme hotellin ravintolassa. Hotelli on melko pieni, joten siellä tuskin koskaan on tungosta, mutta oli jo hieman liian rauhallista, kun olimme useimmiten ravintolassa ihan kahdestaan. 

Jos kaipaa hyvin rauhallista, muusta maailmasta eristäytynyttä, sinänsä aivan ihanaa majapaikkaa kohtuuhintaan, voi tämä olla oikea paikka. Minä huomasin kaipaavani hieman elämääkin ympärilleni. 

Meidän sviitin ikioma terassi ja uima-allas. Uima-altaan vedenlaatu tarkastettiin lähes päivittäin.

Tämän kuvan lähde: http://www.asiawebdirect.com/media/images/hotels/60047/220330.jpg. Meidän "kämppä" oli keskimmäisessä rivissä/kerroksessa vasemmanpuoleinen.

Hotellin kuvauksessa oli lupailtu osittaista merinäköalaa ja "bay view'tä". No, kyllä se meri tuolla kaukana horisontissa pilkottaa...

Yksi ahtausfiilistä aiheuttava tekijä oli ehdottomasti alempien huoneiden katto, joka oli esimerkiksi uima-altaassa lojuessa ainut, mitä näki. 

Tuon katoksen alla oli mukava syödä aamupalat ja viettää muutenkin aikaa. 

Sisältäkin huone/huoneisto oli kaunis ja viihtyisä. 

Oli tilaa olla, mutta emmepä me sisällä paljonkaan aikaa viettäneet.


Kylpyhuoneesta suihku- ja ammepuoli oli avotaivaan alla. Tunnelmallista tuoksua tuottava savu piti hyttyset loitolla. 


Kommentit