Olen lomalla - out of office

Olen parhaillaan lomalla. Lomamahdollisuus avautui tähän syksyyn melko äkisti pari viikkoa sitten, ja niinpä piti tehdä nopeita päätöksiä ja valintoja.

Ensimmäinen ajatus oli suunnata Kanariansaarille ja siellä johonkin tosi kivaan hotelliin. Mies ei tästä oikein innostunut, vaan ehdotti Dubaita, jossa olimme lomalla näihin samoihin aikoihin 2010. Se olisi ollut minullekin ihan sopiva vaihtoehto ja siellä olisi myös ollut takuuvarmasti lämmin.

Sain sitten jostain kuitenkin ajatuksen tarkistaa lentoja vähän kauemmaksikin, ja kun hieman yllättäen löytyikin sekä hinnan että aikataulujen puolesta kohtalaiset lennot, oli päätös melko nopeasti tehty. Matkakohteeksi tulikin Malediivit!

Lennot olikin se helppo vaihe tätä pikaisesti tehtävää matkasuunnitelmaa. Huomattavasti enemmän aikaa meni majoituspaikan ja -muodon valintaan. Tässä Lonely Planetin opaskirja oli isoksi avuksi. Päädyin lopulta Malediivien mittakaavassa kohtuuhintaiseen Meeru Island Resortiin, jossa on löhöilyn vastapainoksi tarjolla myös monenlaista aktiviteettia. Oliko tämä hyvä valinta vai ei, se selviää matkan aikana [tämän olen kirjoittanut ennen matkaa].

Meeru Island Resort. Kuva täältä: http://www.meeru.com/
Loman ajan myös tämä Pallon palasia -blogi on lomalla, mutta kannattaa seurata meidän reissublogia. Sinne kirjoittelemme matkan aikana, mikäli yhteydet toimivat eikä lomailu vie ihan kokonaan mennessään.  

Jälleen kerran Lonely Planetin opaskirja oli isoksi avuksi.

Kommentit